simplebooklet thumbnail

"Fraze de iubire" este o compilatie de citate celebre, menita sa te ajute a te exprima pe masura sentimentelor nutrite, fata de jumatatea ta.

of 0

    FRAZE DE IUBIRE

 1. Suntem cu totii putin ciudati. Si viata este putin ciudata, iar cand intalnim pe cineva a carui ciudatenie este compatibila cu a noastra, cream cu el o conexiune si o ciudatenie mutual satisfacatoare, pe care o numic DRAGOSTE. DRAGOSTE ADEVARAT! ( -Robert Fulghum- )
 1. Cand iubim intotdeauna ne straduim sa devenim mai buni. Cand ne stradyim sa devenim mai buni decat suntem, totul in jurul nostru devine mai bun. ( -Paulo Coelho- )
 1. In iubire ne gustam, nesavuram pe noi inisne, ne incantam cu voluptatile tremururlui nostru erotic, din acest motiv, iubirea este cu atat mai intensa si mai profunda, cu cat distanta de persoana iubita este mai mare. ( -Emil Cioran- )
 1. Te iubesc pentru ca ma iubesti: acesta e un schimb, nu e iubire! Te iubesc pentru ca te iubesc si nimic mai mult; te iubesc numai pentru ca te iubesc: aici incepe iubirea. Iti multumesc din suflet ca te iubesc: acesta e cantecul iubirii. ( -Liviu Rebreanu- )
 1. Cand iubesti descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie, si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste. ( - A.P.Cehov- )
 1. In aritmetica iubirii, unu plus unu fac totul, pe cand doi minus unu este egal cu zero. ( -M. McLaughlin- )
 1. Suntem ceea ce iubim. ( - Nichita Stanescu -)
 1. Dragostea consta in dorinta de a darui ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. ( - Emanuel Swedenborg- )
 1. Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care celelalte sunt doar un preludiu. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi, de dragul cuiva. ( -Rainer Maria Rilker- )
 1. Nu stiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine cand te tin de mana. ( -Alfred de Musset- )
 1. Le-as dovedi oamenilor cat gresesc gandind ca inceteaza a iubi atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc numai cand inceteaza sa iubeasca. ( -Gabriel Garcia Marquez- )
 • De ce iubim femeile? Pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati, nici altceva. Pentru ca din ele-am iesit si-n ele ne intoarcem, si mintea noastra s eroteste mereu si mereu, numai in jurul lor. ( -Mircea Cartarescu- )
 • Oricat de dureroase ar fi experinetele iubirii, patrunde in iubire fara sa eziti, pentru ca daca o eviti - asa cum face majoritatea oamenilor -vei ramane blocat in ego. Atunci viata nu iti va mai fi un pelerinaj, nu va mai fi un rau care curge spre ocean, ci va deveni o mlastina. ( -Osho- )
 • Sufletul pereche nu este o persoana care intra in viata ta si te iubeste asa cum vrei tu sa fii iubit, ci o persoana care te iubeste asa cum ai nevoie sa fii iubit. ( -Terra Wolfe- )
 • Atunci cand are loc intalnirea fizica dintre doua suflete percehe, il recunosti pe cel care iti este ursit ca facnd parte din tine, chiar daca il vezi pentru prima oara. Se creeaza o legatura magica, despre care ai impresia ca a existat dintotdeauna, chiar daca acum o constientizezi. E vorba de o contopire totala. ( -Lee Ann Wiseman- )
 • Nu inteleg cum de imi esti atat de familiar si cum de nu simt ca urmeaza sa te cunosc, ci mai degraba ca imi amintesc cine esti. Cum fiecare zambet, fiecare sopata ma aduce mai aproape de concluzia imposibila ca ne-am mai cunoscut candva, ca te-am mai iubit si inainte, in alt timp si loc, in alta existenta. ( -Lang Leav- )
 • Oamenii cred ca un suflet pereche te complteaza perfect si asta e ceea ce isi doreste toata lumea. Insa un adevarat suflet percehe este ca o oglinda, este acea persoana care iti arata tot ce te trage inapoi si este acea persoana care te pune fata in fata cu tine, ca sa iti poti schimba singur viata. Probabil ca un suflet pereche e cea mai importanta persoana pe care iti este dat sa o cunosti intr-o viata, pentru ca iti spulbera toate prejudecatile si te obliga sa te trezesti. Rolul sufletului pereche este sa te zdruncine, sa iti dizolve putin ego-ul, sa-ti arate obstacolele si adictiile pe care le ai, sa-ti deschida sufletul pentru ca o noua lumina sa poata patrunde in el. Sa te aduca la disperare, sa te faca sa iti pierzi controlul in asa masura incat sa te determine sa iti schimbi viata, sa te transformi. ( -Elizabeth Gilbert- )